Lobi Faaliyetlerimiz


FUARLARA KATILIM

İlçemizin doğal, kültürel ve tarihi zenginliklerini tanıtmak amacıyla Odamız tarafından birçok fuara katılım sağlanmaktadır. Başta EMITT, Trawel Turkey, YÖREX,Anfaş Gıda  Fuarları olmak üzere birçok etkinliğe katılım sağlanarak, kentimizin tanıtımı gerçekleşmektedir.   


İŞKUR TEMSİLCİLİĞİ

Odamızın yoğun girişimleri neticesinde Türkiye İş Kurumu ile Odamız arasında gerçekleşen protokol ile, Havza Ticaret ve Sanayi Odası Bünyesinde İşkur Hizmet Noktası oluşturulmuştur. İş başvuruları, işsizlik sigortası başvuruları ve sonuçları, kayıt, şifre işlemleri, açık iş ilanları ve iş hayatına meslek programlarına, kurs ve eğitim vb. birçok alanda hizmet gösteren İşkur’un hizmet noktası olan Odamızda bu işlemler gerçekleştirilebilmektedir.


Yerli Otomobil Üretimi İçin Havza TSO'dan "Bedelsiz Arsa" Teklifi

Odamız Başkanı ACAR ,Talep gelmesi halinde gerektiği kadar bedelsiz arsa tahsisine hazır olduklarını dile getiren ACAR, "Havza OSB gerek konumu gerekse yatırımcılar için sunduğu imkanlar nedeniyle yerli otomobil üretimi için her şeyiyle uygun bir yer. Türkiye'de yerli otomobilin üretileceğini ve 2021 yılı itibari ile satışa sunulacağını ifade ettiler. Bu hamle inşallah ülke ekonomisine de ciddi bir katkı sunacak. Bu gurura ortak olmak ve yerli otomobil üretimine katkı sağlamak adına talep gelmesi durumunda ücretsiz arsa tahsisi yapmaya hazırız.


Odamız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu'ndan Havza'ya Okul Sözü aldı.

 Odamız Başkanı Erkan ACAR ,TOBB’un 81 ilde okullar yaptırdığını belirterek, M.Rifat Hisarcıklıoğlu'ndan "OSB’miz içerisindeki sosyal alana 81 ile 81 Okul projesi sonunda Havza Ticaret ve Sanayi Odası olarak bir teknik lise talep etti.M.Rifat Hisarcıklıoğlu teknik lise yaptırma sözünü verdi. Odamız ve Kaymakamlığımızın isteği Türkiyenin 81 ilin 81 okul Projesi kapsamında ilçemiz Havza Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin 18 değişikli okul ve eklentilerin yapılmasıdır.