Deprem Yardımı




10 Şubat 2023, 09:43

HAVZATSO , merkez üssü Kahramanmaraş olan ve çevre illerde de ağır yıkıma neden olan deprem felaketinin ardından harekete geçerek bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda yardım tırları göndermeye devam ediyor. HAVZATSO, hazırlamış olduğu, giyecek,yiyecek ve ekskavatör ihtiyaçlarını karşılayacak yardım tırlarını deprem bölgesine göndermeye devam ediyor.

  Yönetim Kurulu Başkanı Erkan ACAR, depremzedelerin yaralarının sarılması gerektiğini belirterek bölgenin acil ihtiyaçları için yardım tırları hazırlamaya devam ettiklerini söyledi. İlçemizdeki tüm Odalar ile harekete geçtiklerini kaydeden ACAR , ihtiyaçlar doğrultusunda hazırladıkları yardım tırlarını deprem bölgesine gönderdiklerini ifade etti.

Meclis Başkanı Mustafa BAŞARAN , “felaketin yaralarını sarmak için  Oda Meclisimiz İlçe Odalarımız üyelerimiz ve halkımızın desteği ile hazırlanan yardım tırlarımızı deprem bölgesine göndermeye devam ediyoruz. Zor günleri hep birlikte aşacağız. Depremin yaralarını hep beraber saracağız. Havza İş dünyası olarak kardeşlerimizin yanındayız. Dedi.