Büyük Anadolu Hastaneleri İle Protokol




01 Nisan 2021, 10:18

Havza Ticaret ve Sanayi Odası Büyük Anadolu Hastaneleri arasında odamız Üyelerini kapsayan kurumsal sağlık sözleşmesi imzalandı.

Havza TSO ile Büyük Anadolu Hastaneleri arasında imzalanan ve Havza TSO üyelerini kapsayan kurumsal sağlık protokolü öncesi Havza TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erkan ACAR'ı ,Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yakup AKEKİN'i ve Genel Sekreter Arif ALTUN'u ziyaret eden Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Fatih Esen ve Havza İlçe Temsilcisi Seher İyimaya, protokol ile Havza TSO üyelerine sağlanacak imkanlar hakkında bilgiler verdiler.

Yapılan bilgilendirmede Üyelerimizin birinci derece yakınları olan anne, baba, eş, çocuklarının dahil tahlil ve ayakta tedavi gibi hastane hizmetlerinden yüzde 30 indirimli, ameliyat ve günübirlik hizmetlerde yüzde 25 indirimli sağlık hizmeti alabilecek.

Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Fatih Esen, "İmzalanan protokol ile Havza TSO Üyelerinin kaliteli sağlık hizmetlerinden indirimli faydalanacak. Sağlık alanında sürekli kendisini yenileyen kumrumumuz ve Havza TSO ile protokol imzalamaktan mutluyuz" dedi.

Protokolle ilgili bilgi veren Başkan Erkan ACAR , Büyük Anadolu Hastanesi ile gerçekleştirilen Sağlık Hizmetleri Protokolü’nün her iki kurum için de hayırlı olmasını dileyerek, “Havza TSO olarak üyelerimize her geçen gün daha iyi hizmet ve imkanlar sunabilme gayreti içerisindeyiz. Bu anlamda sağlık hizmetlerinin erişilebilirliğini ve kalitesini artırma adına imzaladığımız protokolle çalışanlarımız, üyelerimiz indirimlerden yararlanacak, sağlık alanında aldıkları hizmetin niteliği artacak. Protokol kapsamında; kaliteli ve güvenilir sağlık hizmetini en uygun şartlarda sunacak olan Büyük Anadolu Hastanesi yetkililerine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından kurumsal sağlık protokolü Havza TSO Başkanı Erkan ACAR, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yakup AKEKİN ve Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Fatih Esen tarafından imzalandı.